logo
Join!forkids heeft 10 jaar lang dromen gerealiseerd van minder bedeelde kinderen in de wereld. Samen met onze particuliere en zakelijke vrienden. Je kunt niet meer aan Join!forkids doneren maar wel rechtstreeks aan onderstaande kleinschalige stichtingen. Klik op één van de stichtingen waardoor je op hun doneer pagina komt. 100% zeker dat jouw donatie 100% goed wordt besteed!

10 jaar JFK

We hebben een impressie gemaakt van de resultaten die Join!forkids de afgelopen 10 jaar heeft bereikt dankzij jou. Bekijk het verschil dat jij hebt gemaakt. Dank je wel!

Kies hier een JOINED! stichting

Homeless Child – Honduras

 
Sinds 2002 vangt Homeless Child in Honduras straatkinderen op en begin 2010 wonen er negentig kinderen en jongeren. Dertig kinderen zijn inmiddels teruggekeerd in de maatschappij.
Straatkinderen, kinderen die op hun achtste jaar verslaafd zijn aan lijm snuiven, aan bier en sigaretten.Lees meer

Knowledge for Children – Oeganda

 
Kennis biedt de sleutel tot een kansrijke toekomst voor kinderen in ontwikkelingslanden. Daarom investeert Knowledge for Children in onderwijs voor deze kinderen. Niets is zo leerzaam als een schoolboek, daarom voeren wij schoolboekprojecten uit.
Lees meer

Upendo – Kenia

 
In het arme Keniaanse district Kilifi ten noorden van Mombasa leven vele kinderen in grote armoede. Marieke Clotscher heeft zich het lot van deze kinderen aangetrokken en is in mei 2007 gestart met het realiseren van een ‘kanshuis’ voor weeskinderen: Upendo Children’s Home.
Lees meer

Thai Child Development Foundation – Thailand

 
De doelstelling van de Thai Child Development Foundation (TCDF) is eigenlijk heel simpel: kinderen helpen in hun ontwikkeling zodat zij opgroeien tot sterke, gezonde, blije en eerlijke individuen. De TCDF heeft verschillende programma’s en projecten om dit doel te verwezenlijken.
Lees meer

Let’s Care – Filippijnen

 
Let’s Care in de Filippijnen biedt meisjes een veilige plek, lichamelijk en psychisch herstel, scholing en nazorg. Kortom, deze meisjes krijgen weer hoop op een fijn leven en zorgeloze toekomst en zitten weer prettig en krachtig in hun vel. Met dit project creëren we een nieuwe en structureel zorgaanbod in deze provincie.
Lees meer

Inmenszo – Peru

 
Inmenszo vindt dat elk kind recht heeft op onderwijs en ondersteunt daarom kansloze kinderen en jongeren bij hun studie, het vinden van een stageplaats en een baan, met beroepsoriëntatie en hun persoonlijke ontwikkeling. De leerlingen gaan graag naar school, proberen hun dromen te realiseren en werken zo aan een betere toekomst!
Lees meer

Peduli Anak – Indonesië

 
Zorgen om het kind, dat is wat Peduli Anak in het Indonesisch betekent. Kinderen worden letterlijk van straat gehaald door Stichting Peduli Anak. Zij krijgen een veilig huis, scholing en medische begeleiding. De Peduli Anak (vak)scholen bieden kinderen uitzicht op een betere toekomst.
Lees meer

Medellin – Colombia

 
De stichting is opgericht om kinderen, achtergesteld door armoede, verslaving, geweld of gedragsproblemen, de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan sportieve, recreatieve en culturele activiteiten. Een groot deel van de kinderen met wie de stichting werkt heeft een verleden op straat
Lees meer

Timmerproject Guatemala

 
Prachtig ingerichte timmerwerkplaats in Alotenango, Guatemala. Waar gewerkt wordt met gereedschap en werkbanken, waar theorielessen gegeven worden en met een schilderlokaal en kantoorruimte. Een plek waar jongeren werken aan hun toekomst.
Lees meer